Uitgaan in Ayia Napa. De beste 9 clubs in Ayia Napa

Het nachtleven in Ayia Napa is één van de beste van heel Europa, en de clubs daar zijn beroemd onder de feestgangers. Er zijn negen clubs in Ayia Napa, en verschillende daarvan bieden twee of meer zalen aan met een verscheidenheid aan muziek op één locatie.

Uitgaan-in-Ayia-Napa.-De-beste-9-clubs-in-Ayia-Napa

In Ayia Napa gaan de clubs vaak rond 1 uur ’s nachts open en sluiten om 5 uur ’s ochtends. Aqua, de nachtclub, sluit ergens na zonsopgang. In de winter zijn een paar clubs in het weekend open, maar over het algemeen gaan de meeste clubs in april open en zijn ze in mei bijna allemaal open. Slechts enkele gelegenheden wachten tot juni, wanneer Ayia Napa het drukst is, om voor een korte waanzinnige periode open te gaan. Daarna beginnen ze in september te sluiten, en eind oktober zijn er nog maar een paar open.

Het merendeel van de muziek die in Ayia Napa clubs wordt gedraaid kan worden onderverdeeld in drie genres: house/dance, urban/rnb, en feestnummers. Sommige clubs, zoals Castle Club, hebben veel zalen, zodat de bezoekers verschillende muziekgenres op één locatie kunnen vinden. Overal waar je komt, hoor je de nieuwste EDM, floorfillers en zomerse topnummers.

De kosten om een club in Ayia Napa binnen te komen kunnen aanzienlijk variëren. In het hoogtepunt van de zomer kunnen de toegangsprijzen voor grote clubevenementen oplopen tot €25, maar op de meeste avonden liggen de prijzen rond de €10, met gratis kaartjes die de hele avond door verschillende pubs en PR’s in de stad worden uitgedeeld. Tickets kunnen meestal vroeg op de avond via kaartverkopers worden verkregen om geld te besparen aan de deur wanneer er grote artiesten of speciale avonden op het programma staan. Aangezien er in Ayia Napa geen vaste kledingvoorschriften zijn, zal je een grote verscheidenheid aan mode zien, waaronder verkleedkleren.

Club Aqua in het Pambos Napa Rocks Hotel

Club Aqua
Club Aqua

Als je in Ayia Napa nog niet genoeg gefeest hebt en de nacht niet wil eindigen, ga dan naar de Aqua Club. De drukste late-night spot in de stad, waar je zeker het meeste van je vakantieavonden zult doorbrengen! Elke avond begint het feest na middernacht en duurt tot voor de ochtend. Onder het beroemde Pambos Napa Rocks Hotel in het hart van Ayia Napa herbergt Aqua Club de belangrijkste dansvloer en een zwembad.

Wekelijkse schuimparty’s, soms speciale evenementen en een line-up van bekende lokale en wereldwijde gast-DJ’s zijn allemaal te vinden in de Aqua Club. Dichtstbijzijnde hotels zijn: Pambos Napa Rocks, Myriama en Green Bungalows. Red Square, Galliano, Zic Zac, Tiki Bar en andere bars liggen in de buurt van Aqua Club.

Black N White Club Ayia Napa

Black N White Club
Black N White Club

Al bijna 25 jaar is Black N White het centrum van de stedelijke muziekscene van Ayia Napa. Deze legendarische club staat bekend om zijn continuïteit, verrassende speciale bezoekers en het vasthouden aan zijn muziekfilosofie.

Black N White is geopend van maart tot november en af en toe in het weekend in de winter. Het ligt in het hart van Ayia Napa, vlak bij het hoofdplein. Er zijn verschillende gastartiesten, DJ’s en gastheren, evenals wekelijkse clubavonden en regelmatige speciale evenementen. Black N White is vaak in het nieuws gekomen omdat het de “go to” club is voor professionele voetballers als Rio Ferdinand. Een paar jaar geleden verwelkomde het ook de wereldwijde sensatie Chris Brown. Wie je tegenkomt is altijd een verrassing. Ambassaden, Bazaar Bar, Eden en Laderna zijn enkele bars in de buurt van Black N White Club.

Blue Moon Bar Ayia Napa

Blue Moon Bar Ayia Napa
Blue Moon Bar

Blue Moon, dat meer een club is dan een bar, organiseert al jaren wilde Scandinavische feesten. Tegenwoordig genieten mensen uit verschillende landen van de gekte, en iedereen is welkom om het feest bij te wonen.

De hele zomer lang is Blue Moon, een bar boven aan het plein, elke avond open en draait een mix van dansmuziek en wereldwijde klassiekers. Wees voorbereid op veel verrassingen, serieuze feestgangers en veel barplezier. Memory Apartments, Christabelle en Pieris Apartments zijn de hotels die het dichtst bij Blue Moon Bar liggen. Marinella Bar, Titanic Bar, Ayia Napa Project, en Three Lions Pub zijn de bars die het meest in de buurt liggen van Blue Moon Bar.

Carwash Disco Ayia Napa

Carwash Disco Ayia Napa
Carwash Disco

​In augustus 1996 werd in Ayia Napa Carwash Disco opgericht. Sindsdien zijn duizenden mensen aangetrokken door de feeststemming. Dit is de plek om te dansen op de bar, te swingen op de dansvloer en je in het algemeen uit te leven met muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig, maar ook populaire feestnummers uit recentere jaren. Je hoeft je geen zorgen te maken of je er wel cool uitziet in de carwash! Hier komen mensen van alle leeftijden en landen samen om uit hun dak te gaan. Meezingen, dansen en armzwaaien is bijna verplicht.

De hotels Flora Maria, Maria Zintilis, Simos Magic 1 en Tsokkos Holidays liggen het dichtst bij Carwash Disco. Senior Frogs, Simos Bar, en Paddy’s zijn de dichtstbijzijnde bars van Carwash Disco.

Castle Club Ayia Napa

Castle Club Ayia Napa
Castle Club

De grootste club in heel Cyprus heet Castle Club. Deze club beïnvloedt het nachtleven van Ayia Napa al bijna 30 jaar en blijft zich jaarlijks ontwikkelen. Het heeft de laatste tien jaar in DJ Mag’s lijst van de top 100 clubs in de wereld gestaan.

Castle Club biedt drie muziekzalen met voor elk wat wils, elk met zijn eigen speciale vibe en muziekrichtlijnen. Een verhoogde VIP-lounge en een chill-out terras in de buitenlucht zijn ook inbegrepen. Castle Club belooft de hele zomer zeven dagen per week kwaliteit en stijl met in totaal 14 bars en 9 vaste dj’s. De hele zomer door maken bekende DJ’s er hier een feestje van!

Pambos Napa Rocks, Myriama en Green Bungalows zijn de hotels die het dichtst bij Castle Club liggen. Nabijgelegen bars zijn Castle Bar, Red Square, Bell Inn, Titanic Bar, Bedrock Inn en Picture.

Castle Club Ayia Napa

Club Ice Ayia Napa
Club Ice

Het centrum van het nachtleven van Ayia Napa is al meer dan 20 jaar Club Ice, dat direct in het centrum van de stad ligt. Je kunt Ayia Napa’s FOAM party, paint party, en zelfs een popcorn party ontdekken in Dance Ice, waar een variatie aan clubnachten, wereldwijde gezelschappen en unieke gasten plaatsvinden.

Club Ice, één van de drukste clubs in de stad, heeft een openings- en sluitingsdatum van begin juni. De hele zomer door draaien er wekelijks gast-dj’s, presentatoren en artiesten uit het Verenigd Koninkrijk, met regelmatig optredens van grote namen als verrassingsgasten. Daarnaast is Club Ice de locatie voor talloze festival afterparties. De Castle Bar, Titanic, Hollywood en Monkey Business zijn bars in de buurt van Club Ice.

Club Shuffle Ayia Napa

Club Shuffle Ayia Napa
Club Shuffle

Vlakbij het hoofdplein in het hart van Ayia Napa is een kleine club genaamd Shuffle Club. Het heeft een house muziek beleid en is meestal open van mei tot september. Deep house, techno en dub-step zijn allemaal te verwachten. Regelmatige clubavonden in Shuffle zijn onder meer Flirt, WUNDR, Housecat en projectie. Monkey Business, Titanic en Hollywood Boulevard zijn de bars die het dichtst bij Shuffle Club liggen.

Sin Club Ayia Napa

Sin Club Ayia Napa
Sin Club

​ Club Sin, gelegen in het hart van Ayia Napa, is een kleine club die alleen tijdens de zomermaanden juni, juli en augustus actief is. HipHop, Bashment, en Aphrobeats zijn slechts enkele van de urban genres die je er zult horen vanwege de strakke muziekregeling. Een lange bar en een klein VIP-gedeelte bevinden zich achteraan. De dansvloer vult de rest van de club, dus dat is waar je heen moet om wat bewegingen te maken. Bars rond Club Sin zijn Hollywood, Bazaar Bar en Monkey Business.

XO Club Ayia Napa

XO Club Ayia Napa
XO Club

Sinds de opening is XO Club (voorheen Soho Club) een zeer geliefde club. Het grootste deel van de club is ondergronds en ligt in het hart van Ayia Napa, vlak bij het hoofdplein. De club daalt via vele tussenverdiepingen af van de chill out lounge op de begane grond naar de ruime dansruimte op het onderste niveau. De club is flitsend, verleidelijk, en Russische toeristen die Ayia Napa bezoeken zijn er dol op. De beste wereldwijde dance- en housemuziek wordt gedraaid in XO, waar regelmatig DJ’s, muzikanten en artiesten uit Rusland en andere landen komen.

In Ayia Napa is XO meestal één van de vroegste clubs die opengaan, meestal in maart of april, en één van de laatste die sluit, meestal begin november. De Pambos Napa Rocks, Myriama en Green Bungalows zijn de hotels die het dichtst bij de XO Club liggen. Ambassaden, Elements Bar, The Bell, en anderen zijn enkele bars in de buurt van XO Club.

Ook leuk om te lezen 14 dingen om te doen in Ayia Napa, Cyprus

Nieuwste deals

Vakantie naar de Ardennen | Verblijf in een houten Chalet!

Prijs vanaf

€515,-

Movie Park Germany | Mega Familiedeal

Prijs vanaf

€88,-

MEGA All-In-One deal naar Dubai!

Prijs vanaf

€1019,-

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Mis nooit meer een goedkope aanbieding!

Top aanbieders

Bekijk deals

Bekijk deals

Bekijk deals

Bekijk deals

Vakantie alert

Mis nooit meer een goedkope aanbieding!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van cheap.nl wil
ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Exclusieve vakantiedeals ontvangen?

Schrijf je in voor onze vakantiealert en blijf op de hoogte!