Voorwaarden Bookunited

Op deze pagina vindt u algemene informatie en de toepasselijke voorwaarden van:

Bookunited BV
Regentesselaan 8
7316 AC Apeldoorn
Telefoon: 088 - 0331500
E-mail: info@cheap.nl

KvK Nr. 52390756
BTW Nr. NL850422814B01

Algemene Boekingsvoorwaarden Bookunited BV
Op al onze overeenkomsten zijn de Algemene Boekingsvoorwaarden van Bookunited BV van toepassing, die u hier kunt downloaden en als pdf-bestand kunt opslaan.

Boekingen voor 24 januari 2019
Indien uw opdracht voor 24 januari 2019 heeft verstrekt en u heeft van ons voor 24 januari 2019 een opdrachtbevestiging/factuur heeft ontvangen, dan zijn hierop de oude voorwaarden van Bookunited BV van toepassing. Deze voorwaarden sturen wij u terstond en kosteloos toe zodra wij uw verzoek hiertoe hebben ontvangen.

Algemene vervoersvoorwaarden
Als in uw reis georganiseerd vervoer is inbegrepen, dan maken de algemene (vervoers)voorwaarden van deze vervoerders (o.a. luchtvaart-, trein- en ferrymaatschappijen en touringcarbedrijven) uitdrukkelijk deel uit van het aanbod en/of de overeenkomst. Deze algemene vervoersvoorwaarden kunt u vinden op de website van de betreffende vervoerder. In het aanbod en op de boekingsbevestiging/factuur zullen wij een link opnemen naar de vindplaats van deze voorwaarden. Daarnaast sturen wij u deze voorwaarden op verzoek terstond en kosteloos toe.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal