Op dit moment zijn wij telefonisch onbereikbaar, u kunt ons een e-mail sturen. Wij geven prioriteit aan mensen die op reis zijn of de komende dagen op reis gaan. Bedankt voor uw begrip.
Fly & drive door Ierland incl. vlucht en autohuur v.a € 629,00 p.p.
8-daagse fly & drive Ierland incl. vlucht en autohuur

Geniet van het ruige landschap in Ierland met deze fly & drive. Bij aankomst in Dublin kun je op het vliegveld direct je huurauto ophalen. De auto is het ideale vervoermiddel om dit prachtige gebied te verkennen. Klavertjevier, kabouters en potten met goud! Ierland is een land van symboliek en monumenten: imposante kastelen en prehistorische grafheuvels wisselen elkaar af. Maar dat is natuurlijk niet alles, ook de natuur is verrassend. De groene heuvels en lieflijke dalen met heldere rivieren wisselen elkaar af. Het Ierse volk maakt jouw vakantie compleet met hun humor, opgewektheid en vriendelijkheid. Tijdens deze rondreis bepaal je zelf wat je wilt doen en zien, alle vrijheid dus!

Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen
  • 7 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 8 dagen autohuur incl. basisverzekering
  • Verblijf in uitstekende 3*- en 4*-hotels
  • Retourvlucht naar Dublin vanaf luchthaven naar keuze
  • Je hebt alle vrijheid tijdens deze fly & drive
  • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Reisprogramma

Dag 1: aankomst luchthaven Dublin (ca. 27 km)
Bij aankomst op de luchthaven van Dublin haal je je huurauto op en vertrek je naar het eerste hotel van deze reis: KingsWood Hotel Citywest****.

Dag 2: Dublin
Vandaag heb je alle vrijheid om Dublin te ontdekken. Tip: bezoek het Guinness Storehouse en Dublin Bay. Je overnacht weer in KingsWood Hotel Citywest****.

Dag 3: Dublin - Galway (ca. 200 km)
Vandaag rijd je door naar Galway. Een prachtige plek om je door te laten meevoeren. Tip: bezoekook Kylemore Abbey: één van de meest romantische Ierse kastelen, waar sinds 1920 Benedictijner nonnen zijn gehuisvest. Je overnacht in Maldron Hotel Sandy Road Galway****.

Dag 4&5: Galway - Killarney (205 km)
van Galway rijd je naar Killarney, waar je de aankomende twee nachten verblijft in The Heights Hotel****. Tip: Maak een wandeling door Killarney National Park en bewandel de bekende bergpas Gap of Dunloe.

Dag 6: Killarney - Cork (ca. 95 km)
Van Killarney rijd je naar Cork. Deze bijzondere plaats ligt aan de zuidkust van Ierland en is, na Dublin, de grootste stad van het land. Cork kent een rijke historie en is in de loop der eeuwen opgebloeid tot een bruisende stad. Je overnacht hier in Hotel Vienna Woods****.

Dag 7: Cork - Kilkenny (ca. 200 km) Vanuit Cork ga je langzaamaan weer terug naar het beginpunt van deze reis: Dublin. Je overnacht halverwege in Kilkenny. Een bezoek aan Smithwick's Experience, de oudste brouwerij van het land is zeker de moeite waard! Je overnacht in het Springhill Court Hotel****.

Dag 8: Terugvlucht naar huis
Vandaag vertrek je terug naar de luchthaven waar je de huurauto weer inlevert en terug vliegt naar huis.

Let op: wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Nu slechts 25% aanbetalen!
Betaal nu slechts 25% van je reissom aan. De overige 75% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
KingsWood Hotel Citywest
Naas Rd, Kingswood 22,
Dublin, Ierland
Kaart
Naas Rd, Kingswood 22, Dublin, Ierland

KingsWood Hotel Citywest is gelegen aan de N7 Naas Road, naast de Citywest Business Campus. Alle kamers van het hotel hebben een moderne uitstraling en zijn standaard voorzien van een telefoon, televisie en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Je kunt gratis gebruik maken van de ondergrondse parkeergarage en de luchthaven van Dublin is gelegen op ca. 24 km.

Over je vlucht
Vluchtinformatie

Let op!

Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Klik hier voor de actuele informatie.

Voorwaarden en vluchtinformatie

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. U kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor u verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd
De minimum leeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien u ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center u verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en / of land verschillend.

Credit card verplicht!
Let op: er is een geldige credit card nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De credit card die u gebruikt bij de boeking dient u ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die u bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere credit card wordt niet geaccepteerd. De credit card moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De credit card dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of credit cards (bijv American Express).

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal