Fly & drive door het Spaanse Galicië incl. autohuur
8-daagse fly & drive door het Spaanse Galicië incl. autohuur

Spanje, maar dan anders. Dat begint al met de kleur want Galicië is groen als Ierland. Tijdens deze rondreis verblijf je in de steden Santiago, A Coruña, Lugo en Vigo. Santiago zelf blijft de belangrijkste trekpleister van Galicië. Het is een heerlijk doolhof van oude pleintjes en steegjes. Daarnaast bezit Galicië nog een andere belangrijke trekpleister: Een eindeloze, grillige kustlijn omlijst door steile groene heuvels!

Daarom is dit een goede deal
 • 7 overnachtingen
 • 7 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • Retourvlucht Amsterdam - Santiago
 • 8 dagen autohuur incl. basisverzekering
 • Verblijf in uitstekende 3- en 4*-hotels
 • Ontdek Santiago, A Coruña, Lugo en Vigo!
 • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Programma 8-daagse fly & drive door Galicië
Dag 1: Op de eerste dag vlieg je vanaf luchthaven Schiphol naar Santiago. Hier haal je direct je huurauto op en rijd je naar Hotel City House Tilos**** op ca. 20 minuten rijden van het vliegveld.
Dag 2: Vandaag vertrek je naar A Coruña. Je verblijft hier in Hotel Eurostars Ciudad De La Coruña****. (ca. 80km)
Dag 3: Na heerlijk te hebben ontbeten start je de derde dag van deze reis, die je eveneens doorbrengt in de stad A Coruña: je bent volledig vrij om te doen wat je wilt deze dag!
Dag 4: Na twee dagen te hebben verbleven in A Coruña zet je op dag 4 koers richting de stad Lugo, waar je verblijft in het Hotel ciudad de Lugo*** (ca. 109 km).
Dag 5: De tocht door Galicië wordt vandaag vervolgd naar de havenstad Vigo, waar je verblijft in het Hotel Zenit Vigo****. (ca. 200 km)
Dag 6: Ook in Hotel Zenit Vigo staat er iedere ochtend weer een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar, waardoor je er zeker van bent dat jouw dag perfect start! Vandaag verken je Vigo en de omgeving van de stad op eigen gelegenheid.
Dag 7: Op de 7e dag reis je weer terug naar de stad waar deze rondreis begon: Santiago. Je overnacht ook nu weer in Hotel City House Tilos**** (ca. 105 km).
Dag 8: Vandaag keer je weer huiswaarts richting Nederland. Je brengt je huurauto terug naar het vliegveld van Santiago, vanwaar je weer terug wordt gevolgen naar Amsterdam!

Let op: wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Hotel City House Tilos
Urbanización Los Tilos, Carretera La Estrada Km 2,
Coruna, Spanje
Kaart
Urbanización Los Tilos, Carretera La Estrada Km 2, Coruna, Spanje

Hotel City House Tilos is gelegen nabij het centrum van Santiago de Compostela. Alle kamers zijn standaard voorzien van een televisie, minibar en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn.

Over je vlucht
Vluchtinformatie

Let op!

Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Klik hier voor de actuele informatie.

Voorwaarden en vluchtinformatie
 • Definitieve vluchttijden komen op de reisbescheiden te staan. Eventuele gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden.
 • Vluchttijden zijn afhankelijk van de vertrekdatum.
 • De vluchten worden uitgevoerd door Vueling, KLM of een gelijkwaardige vliegmaatschappij.
 • Voor bagage zijn alle voorwaarden en de daarbij behorende kosten van de betreffende vliegmaatschappij van toepassing.
 • Je dient in het bezit te zijn van een paspoort dat bij binnenkomst nog minimaal 6 maanden geldig is.
 • Let op: de boeking is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen.

Autohuur
De autohuur is o.b.v. een basisverzekering. De auto die gereserveerd wordt, komt uit de categorie A Economy. Mocht je een ruimere auto wensen, neem dan contact op met ons Service Center voor de toeslagen en informatie. De minimum leeftijd voor het huren van een auto is 25 jaar. Ben je jonger dan 25 jaar dan betaal je een Young Driver Fee van € 7,00 per dag. Deze dient ter plaatse te worden voldaan. Je dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs en bij aankomst dient het rijbewijs nog minimaal 1 jaar geldig te zijn. Je dient de auto in te leveren met dezelfde benzinestand als waarmee je de auto ophaalde.

Basisverzekering houdt in:
Collision Damage Waver en persoonlijke assistentie, de chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten tot een bepaald bedrag zijn meeverzekerd.

Ter plekke kun je altijd bij de verhuurmaatschappij, tegen een meerprijs, extra’s regelen, zoals een GPS, extra chauffeur, volle tank, etc.

Let op: er is een geldige Credit Card nodig om te kunnen boeken i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1000,00 voor het huren van de auto. De hoogte is afhankelijk van het land en het verhuurbedrijf. De Credit Card moet op naam van de hoofdbestuurder staan. De Credit Card dien je mee te nemen op reis!

Geef de juiste naam van de hoofdboeker door. Deze persoon dient over een Credit Card te beschikken en dient de bestuurder van de huurauto te zijn. Indien de naam bij de boeking niet goed wordt doorgegeven, moet dit later gewijzigd worden. De wijzigingskosten die hier uit voortvloeien zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 25,00 per wijziging.

Overige informatie
Inchecken
Vanaf 13:00 uur.
Uitchecken
Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.
Openingstijden receptie
24 uur
Toeristenbelasting
Er is mogelijk toeristenbelasting van toepassing. Deze dient ter plaatse te worden voldaan.
Reserveringskosten
De reserveringskosten bedragen € 19,95 voor het afhandelen van je boeking.
Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR reizigersvoorwaarden en de Aanvullende voorwaarden Bookunited Holidays van toepassing.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.

Bookunited Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Annuleren en wijzigen
Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met ons service center en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.
Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Terug naar homepage Terug naar homepage
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal