Ontdek adembenemend Zuid-Engeland
8-daagse rondreis door Zuid-Engeland incl. retourovertocht vanuit Calais over Duinkerken

Ontdek de fantastische kustlijn en de unieke landschappen van Zuid-Engeland. Je begint de reis in Duinkerken of Calais waar je met de auto de overtocht naar Dover maakt. Na een tocht van 1,5 - 2 uur kom je aan in het prachtige Zuid-Engeland. Hier maak je direct kennis met de bijzondere kustlijn en de ongerepte natuur. Vanaf hier ontdek je eerst de regio Kent. Kent heeft een adembenemend landschap en vele bezienswaardigheden als The White Cliffs of Dover, Leeds Castle, Canterbury Cathedral en nog zo veel meer. Maar tijdens deze reis ontdek je ook de omgeving van Bournemouth, Southampton, The Lost Gardens of Heligan, Torquay en Salisbury. Zuid-Engeland heeft zo veel te bieden dat je zelfs aan 8 dagen bijna niet genoeg hebt!

Let op: geef bij het maken van een boeking aan welke voorkeurstijd je hebt voor het vertrek. Geef hierbij ook het kenteken van de auto door.

Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen in verschillende hotels
  • 7 x ontbijt
  • Retourovertocht Calais/Duinkerken - Dover
  • Overtocht voor max. 2 personen en 1 auto
  • Ontdek het ruige landschap van Zuid-Engeland
  • Bezoek o.a. Southampton, Salisbury en Canterbury
  • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Reisschema

Dag 1: Je reist vandaag vanaf Calais of Duinkerken naar Dover. Met de auto maak je in 1,5 - 2 uur de overtocht. Vanaf hier kan je reis beginnen en maak je direct kennis met de mooie omgeving van Zuid-Engeland. Je overnacht en ontbijt in Judd’s Folly Hotel, Conningbrook Hotel of een vergelijkbaar hotel.

Dag 2:
Vandaag ga je de omgeving van Dorset ontdekken. Je reist onder andere langs Bournemouth en Southampton. Je overnacht en ontbijt in Montague Hotel, Mayfair Hotel of een vergelijkbare accommodatie.

Dag 3:
Je vervolgt je reis in de richting van Torquay en Exeter. Overnachten en ontbijten doe je in Dartington Hall, Passage House Hotel of een vergelijkbaar hotel.

Dag 4:
Hierna vervolg je je reis naar Penzance en Falmouth. Je verblijft en ontbijt in Housel Bay Hotel, The White Hart Hotel of een vergelijkbare accommodatie.

Dag 5:
Vandaag verblijf je nog in de omgeving van Penzance en Falmouth. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan The Lost Gardens of Heligan. Je verblijft nog een nacht in Housel Bay Hotel, The White Hart Hotel of een vergelijkbare accommodatie incl. ontbijt.

Dag 6:
Reis verder naar Salisburg en Winchester. Hier slaap en ontbijt je in Woodfalls Inn, Grosvenor Hotel of iets vergelijkbaars

Dag 7:
Je eindigt de reis waar je hem begon: in Kent. Je overnacht en ontbijt weer in Judd’s Folly Hotel, Conningbrook Hotel of een vergelijkbaar hotel.

Dag 8:
Vandaag reis je terug en maak je vanuit Dover de overtocht naar Calais of Duinkerken.

Judd's Folly Hotel
London Road,
Faversham, Verenigd Koninkrijk
Kaart
London Road, Faversham, Verenigd Koninkrijk

Tijdens deze rondreis verblijf je in verschillende hotels. Je reist per P&O Ferries of DFDS vanaf Calais of Duinkerken naar Dover. Hier kan je rondreis beginnen. Aangekomen aan het vaste land rijd je naar de eerste bestemming en je overnachtin een 3*-hotel. Vanuit hier verblijf je nog in 4 andere hotels. Echter kan het zo zijn dat wanneer een accommodatie is volgeboekt, je in een andere vergelijkbare accommodatie verblijft.

Overige informatie
Inchecken
Vanaf 15:00 uur.
Uitchecken
Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.
Openingstijden receptie
Verschillend per hotel
Toeristenbelasting
Er zijn mogelijk een toeristenbelasting en/of servicekosten van toepassing. Deze dient ter plaatse te worden voldaan.
Reserveringskosten
De reserveringskosten bedragen € 19,95 voor het afhandelen van je boeking.
Voorwaarden
Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookunited B.V. van toepassing
Annuleren en wijzigen
Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met ons service center en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.
Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Terug naar homepage Terug naar homepage
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal