2-daagse busreis naar de Formule 1: Grand Prix van Oostenrijk v.a € 249,00 p.p.
Busreis naar de Formule 1: Grand Prix van Oostenrijk incl. ticket voor de race

Heb jij altijd al een Formule 1 race bij willen wonen? Dit is je kans! Je reist per luxe touringcar af naar Oostenrijk waar je de race bijwoont. Bij aankomst in Oostenrijk wordt je direct naar het Circuit gebracht. Dit seizoen vindt de Formule 1: Grand Prix Spielberg in Oostenrijk plaats op 5 juli. De GP Oostenrijk 2020 wordt verreden op de Red Bull Ring, een Oostenrijks racecircuit in Spielberg. Het circuit werd in 1969 gebouwd en kreeg als naam de Österreichring. Vanaf 1970 tot en met 1987 werd er de Grand Prix van Oostenrijk verreden. Later, in 1995, werd het circuit verbouwd en ingekort en kreeg het de naam A1 Ring. Vanaf 1997 tot 2003 werden er weer F1-race gehouden. Na 2003 werd het circuit gesloten en gedeeltelijk gesloopt, maar in 2011 werd het weer geopend en kreeg het de naam Red Bull Ring. Je bent tijdens je de hele dag op het circuit om zo veel mogelijk van de race en de bijbehorende programma's daaromheen mee te pakken. Na afloop van de race stap je weer de bus in voor de terugreis naar Nederland.

Daarom is dit een goede deal
  • Busreis naar Formule 1: Grand Prix Spielberg
  • 1 nacht in een luxe touringcar
  • 6 consumptiebonnen voor in de touringcar
  • Opstapplaatsen: Zwolle, Eindhoven en Groningen
  • Reisbegeleiding aan boord van de bus
  • 1 x ticket Formule 1: Grand Prix (staanplaats) t.w.v. € 94,00 p.p.
  • Mogelijke upgrade naar de Royal Class (tegen betaling)
Formule 1: Grand Prix Spielberg

De Grand Prix van Oostenrijk wordt gereden in Spielberg op de Red Bull Ring in Spielberg. Het is één van de snelste en kortste circuits van de Formule 1-kalender dit jaar. Tijdens deze Grand Prix kun je genieten van de prachtige omgeving, Spielberg is namelijk gelegen in de Oostenrijkse Alpen. Doordat het circuit kort is, duurt één ronde iets langer dan één minuut. Dit is vrij kort, maar het is alsnog een erg uitdagend circuit; als een coureur één foutje maakt kost dit hier gelijk een flinke achterstand. Hierdoor is op dit circuit opperste concentratie vereist.

Zaterdag 4 juli 2020
Zorg dat je klaarstaat bij een van de opstappunten om per touringcar richting Oostenrijk te vertrekken. De nacht breng je door in de touringcar. Er zullen tijdens de reis een aantal tussenstops zijn om de benen te strekken.

Zondag 5 juli 2020
Zondag in de vroege ochtend kom je aan bij het Circuit. Hier kun je genieten van de vele voorprogramma’s. Hierna gaat de race van start en ben jij getuige van de overwinning van één van de topcoureurs. Na afloop van het programma vertrekt de bus richting Nederland

Busreis - Formule 1: Grand Prix Spielberg
Red Bull Ring Str. 1,
Spielberg, Oostenrijk
Kaart
Red Bull Ring Str. 1, Spielberg, Oostenrijk

Je wordt op één van de opstapplaatsen (Zwolle, Groningen of Eindhoven) opgehaald met een luxe touringcar. Hier kun je plaatsnemen en op een ontspannen manier naar de Formule 1: Grand Prix Spielberg in Oostenrijk reizen. Geniet met zijn allen van de voorpret en onderweg zal het je aan niets ontbreken, want je ontvangt consumptiebonnen voor in de bus. Uiteraard is er gedurende de reis ook reisbegeleiding aanwezig.

ANVR SGR
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal