Fly & drive door het Spaanse Baskenland incl. autohuur
8, 10 of 13-daagse fly & drive door het Spaanse Baskenland incl. autohuur

Geniet van een prachtige 8, 10 of 13-daagse fly & drive door het Baskenland in Noord-Spanje. Stap in je huurauto en ontdek de dynamische stad Bilbao met als hoogtepunt het Guggenheim Museum, de historische stad Santander, de op 900 meter hoge gelegen industriestad Burgos en winkelstad Vitoria. In 8 dagen zie je deze bijzondere steden die stuk voor stuk de moeite waard zijn om te bezoeken.

Daarom is dit een goede deal
 • 7, 9 of 12 overnachtingen incl. ontbijt
 • Retourvlucht Amsterdam/Brussel - Bilbao
 • 8, 10 of 13 dagen autohuur incl. basisverzekering
 • Verblijf in uitstekende 3- en 4-sterrenhotels
 • Tip: bezoek het Guggenheim Museum in Bilbao
 • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Beschrijving en hotels

Dag 1: aankomst Bilbao
Aankomst op de luchthaven van Bilbao. Hier haal je de huurauto op. Je overnacht vandaag en morgen in Hotel Iraragorri*** (20 km).

Dag 2: Bilbao
Vandaag kun je de prachtige stad Bilbao verkennen. Tip: bezoek het indrukwekkende Guggenheim Museum en de Kathedraal van Santiago de Bilbao. Je overnacht beide nachten in Hotel Iraragorri***.

Dag 3&4: Bilbao - Santander (ca. 111 km)
Vandaag vertrek je naar de historische stad Santander. Hier overnacht je vandaag en morgen in Hotel Hoyuela****. Tip: Vanaf het oude centrum kun je een flinke wandeling maken langs de kade en boulevard ‘Paseo de Pereda’. Je ziet onderweg de nodige cruiseschepen, de moderne jachthaven en ke komt kleine strandjes tegen wanneer je helemaal naar het noordelijke deel van Santander wandelt. Hoogtepunt is het schiereiland ‘La Magdalena’, mede vanwege zijn schitterende ligging gekozen door Koning Alfons XIII om zijn zomerresidentie te bouwen tussen de vele pijnbomen. Ook tref je hier de twee populairste stranden van Santander, waarbij het strand van ‘El Sardinero’ gekenmerkt wordt door stijlvolle en elegenate herenhuizen, casino’s, hotels en chique strandpaviljoens uit de ‘Belle Epoque’.

Dag 5&6: Santander - Burgos (ca. 185 km)
Vanuit Santander rijd je naar Burgos. Hier overnacht je twee nachten in Hotel Rice Palacio de los Blasones****. Tip: bezoek Plaza Mayor: Dit aantrekkelijke, grotendeels omsloten hoofdplein ligt nabij de kathedraal. Op het plein staan kleurrijke gebouwen en een standbeeld van Carlos III.

Dag 7: Burgos - Vitoria (ca. 118 km)
Van Burgos ga je verder naar Vitoria, een moderne stad met een heel oude stadskern. Dit is voor veel mensen een geliefde bestemming. Je overnacht hier in Holiday Inn Express Vitoria***.

Dag 8: Vitoria - Luchthaven Bilbao
Vandaag rijd je terug naarde luchthaven van Bilbao waar je de huurauto weer inlevert en terug vliegt naar huis (80 km).

Bij een boeking voor 9 nachten verblijf je 1 nacht langer in Santander en Vitoria.
Bij een boeking voor 11 nachten verblijf je 1 nacht langer in Bilbao, Burgos en Vitoria.

Belangrijk: wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Hotel Iraragorri
Txomin Egileor Kalea 28,
Galdakao, Spanje
Kaart
Txomin Egileor Kalea 28, Galdakao, Spanje

Dit charmante hotel ligt in Galdakao en op slechts 10 minuten rijden van Bilbao. Het biedt mooie kamers met gratis Wi-Fi, een satelliettelevisie en een eigen badkamer.

Over je vlucht
Vluchtinformatie

Let op!

Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Klik hier voor de actuele informatie.

Voorwaarden en vluchtinformatie
 • Definitieve vluchttijden komen op de reisbescheiden te staan. Eventuele gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden.
 • Vluchttijden zijn afhankelijk van de vertrekdatum.
 • De vluchten worden uitgevoerd door Lufthansa, Easyjet of Croatia Airlines.
 • Voor bagage zijn alle voorwaarden en de daarbij behorende kosten van de betreffende luchtvaartmaatschappij van toepassing.
 • Je dient in het bezit te zijn van een paspoort dat bij binnenkomst nog minimaal 6 maanden geldig is.
 • Let op: je boeking is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen.

Bagage
Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Autohuur
De autohuur is o.b.v. een basisverzekering. Je kunt er voor kiezen om een All-Risk verzekering af te sluiten. De kosten hiervoor dien je ter plaatse te voldoen. De auto die gereserveerd wordt, komt uit de categorie EDMR. Mocht je een ruimere auto wensen, neem dan contact op met ons Service Center voor de toeslagen en informatie. De minimum leeftijd voor het huren van een auto is 21 jaar. Ben je jonger dan 21 jaar dan betaal je een Young Driver Fee van € 15,00 per dag. Deze dient ter plaatse te worden voldoen. Je dient minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs en bij aankomst dient het rijbewijs nog minimaal 1 jaar geldig te zijn. Je dient de auto in te leveren met dezelfde benzinestand als waarmee je ‘m ophaalde.

Basisverzekering houdt in:
Collision Damage Waver en persoonlijke assistentie, de chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten tot een bepaald bedrag zijn meeverzekerd.

All-Risk verzekering houdt in:
Je kunt ervoor kiezen om een All-Risk verzekering af te sluiten. Dit is optioneel en de kosten hiervoor dien je ter plaatse te voldoen. De kosten van de All-Risk Standard bedragen € 85,00 per week en voor de All-Risk Plus (inclusief banden en ramen) bedragen € 115,00 per week.

Ter plekke kun je altijd bij de verhuurmaatschappij, tegen een meerprijs, extra’s regelen, zoals een GPS, extra chauffeur, volle tank, etc.

Let op: er is een geldige Credit Card nodig om te kunnen boeken i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 800,00 voor het huren van de auto. De hoogte is afhankelijk van het land en het verhuurbedrijf. De Credit Card moet op naam van de hoofdbestuurder staan. De Credit Card dien je mee te nemen op reis!

Geef de juiste naam van de hoofdboeker door. Deze persoon dient over een Credit Card te beschikken en dient de bestuurder van de huurauto te zijn. Indien de naam bij de boeking niet goed wordt doorgegeven, moet dit later gewijzigd worden. De wijzigingskosten die hier uit voortvloeien zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 25,00 per wijziging.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Terug naar homepage Terug naar homepage
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal