Rondreis door Scandinavië incl. vlucht en verblijf in luxe hotels
7-daagse rondreis door Scandinavië incl. vlucht- en treintickets en overnachtingen in luxe hotels

Scandinavië is prachtig, en jij kunt de beste hotspots van Noord-Europa met deze reis zelf ontdekken! Deze 7-daagse rondreis brengt je langs de steden Oslo, Göteborg en Kopenhagen in de landen Noorwegen, Zweden en Denemarken! Je overnacht in luxe 3- en 4-sterrenhotels, terwijl de trein je door de prachtige Scandinavische landschappen naar de verschillende locaties brengt: geen zorgen over het vervoer dus! Verken de prachtige steden en bezoek de mooiste bezienswaardigheden tijdens dit weekje weg!

Daarom is dit een goede deal
 • 6 overnachtingen
 • 6 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • Heenvlucht Amsterdam - Oslo
 • Terugvlucht Kopenhagen - Amsterdam
 • 1 x handbagage p.p.
 • Verblijf in uitstekende 3- en 4-sterren hotels
 • Inclusief treinkaarten Oslo - Göteborg en Göteborg - Kopenhagen
 • Ontdek de prachtige Scandinavische steden!
 • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Reisschema

Dag 1:
Op de eerste dag van jouw rondreis door Scandinavië vlieg je vanaf Amsterdam naar de hoofdstad van Noorwegen: Oslo! Je verblijft twee nachten in Scandic Holmenkollen Park****.
Dag 2:
Deze dag start je met een uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel, waarna jij Oslo op eigen gelegenheid verkent. Bezoek hier bijvoorbeeld het Vigeland Park of het Norse Folkemuseum en ontdek de vele mogelijkheden om te winkelen en te dineren in deze prachtige stad!
Dag 3:
Op dag 3 reis je met de trein vanaf Oslo naar Zweden, waar je twee nachten zult verblijven in Hotel Scandic No 25**** in de stad Göteborg! De reisduur van Oslo naar Göteborg zal zo'n 4 uur bedragen.
Dag 4:
Ook in Hotel Scandic No 25 staat er iedere ochtend een heerlijk ontbijt voor je klaar, zodat je er zeker van bent dat je dag perfect start! Dag 4 in Göteborg vul je naar eigen wens in. Het Archipel van Göteborg is een must see in deze stad!
Dag 5:
Op de vijfde dag vertrek je vanaf Göteborg naar de laatste bestemming tijdens jouw rondreis in Scandinavië: Kopenhagen! De treinreis bedraagt ca. 3 uur richting de Deense hoofdstad. Je verblijft de laatste twee nachten in Copenhagen Star***.
Dag 6:
Op dag 6 verken je het fantastische Kopenhagen! In deze stad kun je eindeloos winkelen en zijn er tal aan mogelijkheden om lekker te lunchen en te dineren. Tip: ontdek Kopenhagen vanaf het water en maak een rondvaart langs de schitterende bezienswaardigheden die deze stad te bieden heeft!
Dag 7:
Vandaag reis je weer terug naar Nederland: vanaf Kopenhagen vlieg je terug naar luchthaven Schiphol.

Let op: wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie!

Scandic Holmenkollen Park
Kongeveien 26,
Oslo, Noorwegen
Kaart
Kongeveien 26, Oslo, Noorwegen

Scandic Holmenkollen Park is een traditioneel hotel gelegen op een mooie heuvel in Oslo. De kamers in het hotel beschikken over een badkamer met toilet en douche en hebben een flatscreen-tv. Gasten van de accommodatie hebben gratis toegang tot de wellnessfaciliteiten, bestaande uit een zwembad, een jacuzzi, een fitnessruimte en een sauna. Vanuit de lobby van dit hotel heb je een fantastisch uitzicht over de stad Oslo.

Over je vlucht
Vluchtinformatie
Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie.
Voorwaarden en vluchtinformatie
 • Definitieve vluchttijden komen op de reisbescheiden te staan. Eventuele gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden.
 • Vluchttijden zijn afhankelijk van de vertrekdatum.
 • De vluchten worden uitgevoerd door Transavia of een gelijkwaardige maatschappij.
 • Voor bagage zijn alle voorwaarden en de daarbij behorende kosten van de betreffende vliegmaatschappij van toepassing.
 • Je dient in het bezit te zijn van een paspoort dat bij binnenkomst nog minimaal 6 maanden geldig is.
 • Let op: de boeking is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen.

Bagage
Voor vluchten met Transavia gelden de volgende regels m.b.t. de bagage: Er mag per passagier één stuk handbagage worden meegenomen van maximaal 10 kilo met een maximale afmeting van 55 x 40 x 20 cm incl. eventuele hendels en wieltjes.

Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Overige informatie
Inchecken
Vanaf 15:00 uur.
Uitchecken
Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.
Openingstijden receptie
24 uur
Toeristenbelasting
Er zijn mogelijk toeristenbelastingen en/of servicekosten van toepassing. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.
Reserveringskosten
De reserveringskosten bedragen € 19,95 voor het afhandelen van je boeking.
Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR reizigersvoorwaarden en de Aanvullende voorwaarden Bookunited Holidays van toepassing.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.

Bookunited Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Annuleren en wijzigen
Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigings- en/of annuleringskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging.
Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Terug naar homepage Terug naar homepage
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal